Ο αγώνας συνεχίζεται: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84, για τους Σύρους Πρόσφυγες

Τη Πέμπτη 18 Δεκέμβριο στις 4:30μ.μ. στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84, μεταξύ άλλων οι κ.κ. Καμίνης και Συρίγος είναι καλεσμένοι να μιλήσουν σε μια εκδήλωση για την «μετανάστευση», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη (18/12).

Λίγες ημέρες πριν με εντολές του κ. Καμίνη και του κ. Συρίγου, η αστυνομία με βία και καταστολή απομάκρυνε τους/τις Σύρους/ες πρόσφυγες (ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά) από το Σύνταγμα, οπού οι πρόσφυγες επί 25 ημέρες διεκδικούσαν τα δίκαια και αυτονόητα: άσυλο και προστασία με πλήρη δικαιώματα και ελεύθερή μετακίνηση στην ΕΕ.

Ο κ. Καμινης ως Δήμαρχος Αθήνας και ο κ. Συρίγος ως Γενικός Γραμματέας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών, όχι μόνο δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους, ειδικά για την στέγαση των προσφύγων, αλλά συκοφάντησαν και κατέστειλαν τον αγώνα των προσφύγων για αξιοπρέπεια και ζωή.

Οι Σύροι/ες πρόσφυγες και η Συνέλευση Αλληλεγγύης από κοινού καλούμε τη Πεμπτης στις 4:30μ.μ. σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84. Πειραιώς 100 Τεχνόπολις Γκάζι, την ώρα αυτής της εκδήλωσης – παρωδία.

Η κοροϊδία και υποκρισία έχουν όρια. Η Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη ανήκει στους κολασμένους της Γης, τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, και όχι στους πρωταγωνιστές της αντι- μεταναστευτικής και αντι- προσφυγικής πολιτικής.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Σύροι Πρόσφυγες

Συνέλευση Αλληλεγγύης

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s